Concertagenda

Concertagenda

Als afsluiting van het twaalfde koorproject geeft het koor 2 concerten:

  • Het Speelhuis in Helmond op zaterdagavond 2 april aanvang 20.00 uur
  • Cultuurcentrum Martien van Doorne in Deurne op zondagmiddag 3 april aanvang 14.00 uur.

Kaartverkoop anders dan anders !

De oude concertkaarten, die in 2020 besteld zijn, zijn nu niet meer geldig. Door de flink hogere onkosten van de grote concertzalen, die we nu moesten huren vanwege de corona-eisen en de veiligheid van onze bezoekers, waren we genoodzaakt de prijs van de concertkaarten te verhogen. De nieuwe kaarten kosten € 15,00 (volwassenen) en € 6,00 (jongeren tot 18 jaar) incl. een pauzedrankje en programmaboekje.  

U moet  uw concertkaarten vooraf reserveren via het koor. Via het ticketbureau van het Cultuurcentrum in Deurne of van het Speelhuis in Helmond gaat dat niet.  

Mail dus voor kaarten naar info@projectkoorvoxhumana.nl    

of bel 0493-314162

U zal gevraagd worden om de kaarten te betalen door het geld over te maken op onze bankrekening. De kaarten liggen op de dag van het concert voor aanvang bij de kassa klaar op uw naam.

Er zijn geen vaste plaatsen in de twee zalen. U kunt dus gaan zitten waar u wilt. Er zijn ook geen belemmeringen meer vanwege corona.

Op de dag van de concerten kunt u voor aanvang ook nog gewoon kaarten cash kopen aan de kassa van de zaal. 

Uw toegangskaart is tevens consumptiebon in de pauze

U ontvangt gratis een uitgebreid programmaboekje.

Wel vragen we u om, als u al een programmaboekje had ontvangen voor de concerten van 2020 en als u dat boekje nog steeds hebt (bewaard), om dat boekje weer mee te nemen. Het kan nog steeds gebruikt worden tijdens de concerten van 2022.